Dagens lunch & á la carte
Dagens lunch serveras varje dag, även på helgerna. Våra kockar gör vällagad husmanskost och vi erbjuder alltid vegetariskt och fisk som alternativ. Vi har också en á la carte-meny där maten lagas på beställning. Välkommen!
Restaurang: 08-22 (KÖK: 11-21.30)
Frukost: 07 – 10
Café/Butik: 07 – 22
Öppettider i Jul & Nyår:
Restaurang: 23/12 kl. 8-15 Julafton stängt Juldagen kl. 12-16
Frukost: Julafton & Juldagen serveras ingen frukost.
Café/Butik: 23/12 kl. 7-19 Julafton stängt Juldagen kl. 12-21
Dagens lunch V.51
Alltid på Dagens:
Pasta Bolognaise på nötfärs, serveras med riven ost 149 :-
Veckans gröna: Kökets val av vegetarisk/vegansk rätt 149:-
Veckans sallad: Kökets val av sallad 159:-
Inkl. bröd, sallad, kolsyrat vatten & kaffe
kl 11- 15 Måndag – Fredag 149:- Lördag – Söndag: 159:-
kl 12-16 Lördag & söndag Vecka 47, 48, 49, 50 & 51 Lunchjulbord 249:-
Måndag
Småländska isterband med persiljestuvad potatis serveras med rödbetor
Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis, romsås & varma grönsaker
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis, romsås & varma grönsaker
Onsdag
Pannbiff med stekt lök serveras med stekt/ kokt potatis, gräddsås & rårörda lingon
Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis, romsås & varma grönsaker
Torsdag
Sweet-chili kyckling serveras med jasminris & wokade grönsaker
Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis, romsås & varma grönsaker
Fredag
Fredags schnitzel serveras med ört stekt potatis, bearnaisesås, kapris & citron
Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis, romsås & varma grönsaker
Dessert: Fredagskaka
Lördag
Långbakad fläskkarré serveras med rostad potatis, skysås & haricots Verts
LUNCHJULBORD serveras kl 12.00-16.00 249:- Utvalda godbitar från ett klassiskt julbord med gotte.
Söndag
Långbakad fläskkarré serveras med rostad potatis, skysås & haricots Verts
LUNCHJULBORD serveras kl 12.00-16.00 249:- Utvalda godbitar från ett klassiskt julbord med gotte.

English
Deutsch