Dagens lunch & á la carte
Dagens lunch serveras varje dag, även på helgerna. Våra kockar gör vällagad husmanskost och vi erbjuder alltid vegetariskt och fisk som alternativ. Vi har också en á la carte-meny där maten lagas på beställning. Välkommen!
Restaurang: 08-22 (KÖK: 11-21.30)
Frukost: 07 – 10
Café/Butik: 07 – 22
Dagens lunch V.46
Alltid på Dagens:
Pasta Bolognaise på nötfärs, serveras med riven ost 149 :-
Veckans gröna: Kökets val av vegetarisk/vegansk rätt 149:-
Veckans sallad: kökets val av sallad 159:-
Inkl. bröd, sallad, kolsyrat vatten & kaffe
kl 11- 15 Måndag – Fredag 149:- Lördag – Söndag: 159:-
Måndag
Pannbiff med lök serveras med stekt potatis, gräddsås & rårörda lingon
Kummelfilé i citronsås serveras med kokt potatis & varma grönsaker
Tisdag
Raggmunk serveras med stekt fläsk & rårörda lingon
Kummelfilé i citronsås serveras med kokt potatis & varma grönsaker
Onsdag
Förrätt: Sillbord med 3 sorters sill, ägghalvor, räkröra, hårdost & hackad lök
Fläskfilégryta med svamp & paprika serveras med ris & frästa grönsaker
Kummelfilé i citronsås serveras med kokt potatis & varma grönsaker
Torsdag
Kalvfärsbiffar med parmesan serveras med rostad potatis & dragonsås
Kummelfilé i citronsås serveras med kokt potatis & varma grönsaker
Fredag
Fredagsschnitzel med kapris & citron serveras med stekt potatis & bearnaisesås
Kummelfilé i citronsås serveras med kokt potatis & varma grönsaker
Dessert: Fredagskaka
Lördag 159:-
Förrätt: Sillbord med 3 sorters sill, ägghalvor, räkröra, hårdost & hackad lök
Långbakad fläskkarré serveras med rostad potatis, skysås, brysselkål & svartvinbärsgelé
Ugnsbakad lax serveras med limehollandaise, kokt potatis & ångad broccoli
Dessert: Gottebord med bakverk, godis & frukt
Söndag 159:-
Förrätt: Sillbord med 3 sorters sill, ägghalvor, räkröra, hårdost & hackad lök
Långbakad fläskkarré serveras med rostad potatis, skysås, brysselkål & svartvinbärsgelé
Ugnsbakad lax serveras med limehollandaise, kokt potatis & ångad broccoli
Dessert: Gottebord med bakverk, godis & frukt

English
Deutsch