DAGENS LUNCH

VECKA 50

 

Inkl. måltidsdryck/vatten, bröd, sallad & kaffe kl. 11-15. Pris 95:- Helg 110:-

Måndag

Kålpudding serveras med gräddsås & rårörda lingon

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk

Onsdag

Kalops serveras med rödbetor % kokt potatis

 Torsdag

Kockens goda ärtsoppa med fläsk till dessert pannkakor med sylt o grädde

Fredag

Boeuf Bourgogne serveras med potatismos

Lördag & Söndag

Boeuf Bourgogne serveras med potatismos

Köttbullar med kockens goda potatismos & rårörda lingon

På vårt dessertbord serverar vi i helgen jordgubbsmousse

Veckans fisk Måndag- Fredag

Stekt rödspättafilé serveras med kokt potatis & remouladesås

Veckans Pasta:

 Pasta bolognaise (nötfärs) serveras med riven ost 

Veckans Vegetariska:

Vätterledens kikärtsgryta toppas med crème fraiche