Dagens lunch & à la carte
Dagens lunch serveras varje dag, även på helgerna. Våra kockar gör vällagad husmanskost och vi erbjuder alltid vegetariskt och fisk som alternativ. Vi har också en à la carte-meny där maten lagas på beställning. Välkommen!
Restaurang: Mån-Sön: 08– 22 (KÖK: 11-21.30)
Frukost: 07.00 – 10.00
Café/Butik: Mån-Sön: 07 – 22
Dagens lunch V.38
Alltid på Dagens:
Pasta Bolognaise på nötfärs, serveras med riven ost
Veckans gröna: Linsgryta serveras med pasta/kokt potatis & toppas med crème fraiche
Veckans sallad: Räksallad med ägg & rhode island dressing 149:-
Inkl. bröd, sallad, kolsyrat vatten & kaffe kl 11.00 – 15.00.
Mån – Sön 145 :-
Måndag
Pannbiff med stekt lök, kokt potatis, gräddsås & rårrörda lingon
Ugsbakad lax serveras med kokt potatis, romsås & varma grönsaker
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
Stekt panerad rödspätta serveras med kokt potatis, remouladsås & varma grönsaker
Onsdag
Lasagne serveras med tomatsallad
Stekt panerad rödspätta serveras med kokt potatis, remouladsås & varma grönsaker
Torsdag
Skånsk kalops serveras med kokt potatis & rödbetor
Stekt panerad rödspätta serveras med kokt potatis, remouladsås & varma grönsaker
Fredag
Wallenbergare serveras med potatismos, skirat smör, gröna ärtor & rårörda lingon
Stekt panerad rödspätta serveras med kokt potatis, remouladsås & varma grönsaker
Lördag
Wallenbergare serveras med potatismos, skirat smör, gröna ärtor & rårörda lingon
Ugnsbakad laxfilé serveras med kokt potatis, kall citron&dillsås & varma grönsaker
Söndag
Wallenbergare serveras med potatismos, skirat smör, gröna ärtor & rårörda lingon
Ugnsbakad laxfilé serveras med kokt potatis, kall citron&dillsås & varma grönsaker