Restaurang Vätterleden

Dagens lunch erbjuds varje dag, även på helgerna. Kockarna gör vällagad husmanskost och det finns alltid vegetariskt och fisk som alternativ.  Den övriga menyn tillagas á la minut vid beställning och här finns något för alla!
Självserveringen har hela 150 sittplatser och en fantastisk vätterutsikt. Vi har plats för ytterligare 100 personer för beställningar, samt en vinterträdgård & uteservering.
Öppet:
kl. 7 – 21 (köket: kl.11-20.30) mån-ons

kl. 7 – 22 (köket: kl.11-21.30) tor-sön

Meny >>
Dagens lunch >>

 

Kommande event!

På lördag 4/3 är övervåningen abonnerad för Vätterleden Blues från kl.15!
Dörrarna öppnas kl.18 och då går det utmärkt att beställa något gott att äta & dricka. Boka gärna bord på 036-52230. Kvällen till ära presenterar vi vår nya Angusburgare ”Honey Dijon Mayo”. 
Marino Valle Band – har i många år sjungit och spelat Rhythm´n Blues & Soul. På Vätterleden den 4 Mars kommer Ni att få se och höra Marinos band med medlemmar från bl.a. Peps Persson & Sven Zetterberg Blues Band. Bandet bjuder på härligt svängiga upptempo låtar och smäktande Southern Soul örhängen. Med Marino Valle Band på scenen så blir det både festligt och Fullt Ös!
Har du inte skaffat biljett så gör det via tickster.com eller i receptionen hos oss!

 

Frukost 07-10

Frukostbuffén dukas upp alla dagar till våra hotellgäster. Önskar övriga gäster äta av buffén kostar det 119kr och betalas i restaurangen.

 

 

Café, butik & fastfood

Cafét på entréplan serverar mat, fika & kaffe i farten! – Enklare rätter och matiga mackor från vårt kallkök.
Öppet: 07.00 – 22.00 
Nattlucka: 21.45.00 – 22.00