Dagens lunch & à la carte
Dagens lunch serveras varje dag, även på helgerna. Våra kockar gör vällagad husmanskost och vi erbjuder alltid vegetariskt och fisk som alternativ. Vi har också en à la carte-meny där maten lagas på beställning. Välkommen!
Restaurang: 08.00 – 22.00 (KÖK: 11.00-21.30)
Frukost: 07.00 – 10.00
Café/Butik: 07.00 – 22.00
Dagens lunch v. 18
Alltid på Dagens:
Pasta Bolognaise på nötfärs, serveras med riven ost
Veckans Gröna: Böngryta serveras med nachos & crème fraiche
Veckans sallad: Kyckling & Ädelost, toppas med baconcrisp & rostade solrosfrön. serveras med en honungs & senapsvinegrette. 149:-
Inkl. bröd, sallad, kolsyrat vatten & kaffe kl 11.00 – 15.00.
Mån – Fre: 135:- Helg 145:-
Måndag
Kockens goda kålpudding, kokt potatis, gräddsås & rårörda lingon.
Panerad Rödspätta, kokt potatis, Dansk remouladsås & ångade grönsaker.
Tisdag
Småländska Isterband, persiljestuvad potatis, inlagda rödbetor & grov senap.
Panerad Rödspätta, kokt potatis, Dansk remouladsås & ångade grönsaker.
Onsdag 1a Maj
Kalvfärsbiff med parmesan & persilja serveras med örtstekt potatis & Dijoncrème.
Panerad Rödspätta, kokt potatis, Dansk remouladsås & ångade grönsaker.
Torsdag
Asiatisk kycklinggryta med mango chutney, serveras med ris & wokade grönsaker.
Panerad Rödspätta, kokt potatis, Dansk remouladsås & ångade grönsaker.
Fredag
Piccata Milanese (ostpanerad schnitzel på italienskt vis) serveras med mustig tomatsås & örtstekt potatis
Panerad Rödspätta, kokt potatis, Dansk remouladsås & ångade grönsaker.
Lördag
Citron- & vitlöksmarinerad kycklingfilé serveras med rostad potatis & kall basilikasås
Ugnsbakad lax, kokt potatis, romsås & varma grönsaker.
Söndag
Citron- & vitlöksmarinerad kycklingfilé serveras med rostad potatis & kall basilikasås
Ugnsbakad lax, kokt potatis, romsås & varma grönsaker.